fbpxTrudnoca Na poslu Trudni i poslovni – Vaša nova garderoba za posao

Trudni i poslovni – Vaša nova garderoba za posao

Odabir garderobe za posao može biti dovoljno komplikovan i da ne morate da pilagodite istu sve većem stomaku. Srećom, većina garderobe za trudnice sada obuhvata odeću u kojoj i dalje možete da izgledate poslovno iako ste trudni. Evo kako da se pobrinete za svoj stil u sledećih devet meseci u kancelariji…

Sačekajte sa trudničkom garderobom

Tokom prva tri mereca trudnoće ćete verovatno moći da se provučete sa dosadašnjom garderobom ali da birate šire majice i pantalone. Rajsfešlusi i dugmad će Vam pomoći da popustite garderobu u struku dobrih nekoliko nedelja u fazi kada se stomak jedva primećuje.

Oblačite se da impresionirate

Dani kada su žene nosile široku garderobu sa mašnama koje skreću pažnju sa stomaka su prošlost. Lagane haljine od žerseja koje prate liniju tela i šire se na stomaku uredno ocrtavaju figuru dajući poslovan izgled dok su iznad svega udobne. Uložite novac u elegantnu markiranu haljinu i ona će Vas sa stilom pratiti u sledećih devet meseci.

Izgledajte poslovnije

Obucite sako preko laganijih haljina od žerseja da biste izgledali još poslovnije. Elegantna tunika preko crnih uskih trudničkih pantalona je još jedan način da Vam bude udobno a da izgledate šik.

Pobrinite se i za noge

Možda će Vam tokom trudnoće trebati obuća koja je bar pola broja veća pa su oksford cipele ili čelzi čizme (i jedne i druge su trenutno vrlo moderne) dobra opcija – posebno za žene koje dugo putuju do posla. Visoke potpetice nisu stabilne pošto stomak raste pa bi poželjnije mogle da budu deblje štikle koje su srednje visine.

Nemojte da obijete banku

Nema potrebe da trošite bogatstvo na trudničku garderobu. Ipak ćete je nositi samo tokom sledećih devet meseci. Većina butika ima sjajnu trudničku garderobu po razumnim cenama.

Nosite aksesoar

Čak iako trenutno možda ne možete da stanete u svu garderobu po poslednjoj modi, i dalje možete da osvežite svoj izgled novom kožnom torbom ili bižuterijom. Častite se!

Proizvodi

FEMIBION 1 - za period planiranja trudnoće i ranu trudnoću do 12. nedelje

Femibion® 1 vam obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina®. Metafolin® je direktno dostupan oblik folata koji telo ne mora prethodno da pretvara. Adekvatan nivo folata kod majke smanjuje rizik za razvoj defekta neuralne cevi dok se plod razvija.
Detaljnije

FEMIBION 2 - od 13. nedelje trudnoće do porođaja i u periodu dojenja

Femibion® 2 vam obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina®. Sadrži i druge brižno odabrane sastojke od kojih posebno izdvajamo lutein koji udružen sa omega 3-masnim kiselinama doprinosi normalnom rastu i razvoju ploda, kao i intelektualnim, motoričkim i kognitivnim sposobnostima deteta.
Detaljnije

Saveti

Nega kože u trudnoći
Nega kože trudnice U periodu trudnoće, čak i u periodu pripreme za trudnoću, nemojte zanemariti negu kože. Bitno je da se u toku trudnoće osećate lepo i samopouzdano, zato je nega kože trudnice bitna stvar. Za vreme trudnoće se u…
Pročitajte više
Vežbe u trudnoći
Psihofizička priprema trudnica Su specijalno osmišljene lagane vežbe koje su posebno prilagođene stanju u kome se nalaze buduće mame. One su od velikog značaja jer se buduće mame pripremaju za sam trenutak dolaska bebe na svet. Istovremeno im olakšavaju da…
Pročitajte više
Da li je vaš štit dovoljno jak da vas zaštiti? Važnost imuniteta u fazi pripreme za trudnoću
Šta želite da naučite Trudnoća i ishrana Vitamin B Imunitet i trudnoća Naše telo poseduje impresivne odbrambene snage, poznate kao imuni sistem, kojima blokira, hvata i neutrališe strane organizme koje prepoznaje kao pretnju. Osnovna uloga imunog sistema je uspostavljanje prirodne…
Pročitajte više

Preporučujemo

Opstipacija nakon porođaja
Porođaj nosi sa sobom najlepšu budućnost - maleno biće u vašim rukama i svetle…
Pročitajte više
Infekcija oka kod dece
Oči su pogodno tle za razvoj infekcija, pogotovo kod dece. Oni često trljaju oči…
Pročitajte više
Da li je gojaznost prepreka za trudnoću?
Planirate trudnoću, ali se plašite da će višak kilograma biti prepreka za potomstvo? Verovatno…
Pročitajte više