fbpxPolitika Privatnosti

Čuvanje i upotreba podataka

Kao posetilac našeg sajta, ostajete anonimni. Podaci koje čuvamo i analiziramo koriste se samo u statističke svrhe, na primer da obezbedimo kontinuirano poboljšanje naših usluga. Podaci koje čuvamo na našim serverima sadrže ime vašeg provajdera internet usluge, vebsajt sa koga ste nas posetili, stranice o FEMBION-u koje ste zaključali, vaši IP adresu i podatke o vašoj poseti i njeno trajanje.

Prikupljanje, obrada i upotreba ličnih podataka

Prikupljamo i obrađujemo samo ukoliko koristite posebne usluge, pa zato tražimo vaše podatke ili ukoliko ste nam sami dobrovoljno dali svoj pristanak na to. To možete učiniti, na primer, kao deo procedure registracije, tako što popunite formular ili nam pošaljete imejl, naručite proizvode ili usluge, pošaljete nam pitanje ili tražite od nas materijal. Ukoliko nemamo druge pravne obaveze, vaše podatke koristimo samo u svrhe za koje ste nam dali svoj pristanak.

Vaše lične podatke delimo sa trećim licima samo ukoliko je to potrebno da bi vam pružili uslugu koju ste tražili ili ukoliko ste nam dali svoj pristanak.

Zadržavanje podataka

Podatke čuvamo jer je to pravna obaveza ili tokom perioda vremena koji je potreban da se obezbedi usluga koju ste tražili ili kako ste se saglasili.

Pravo na pregled, ispravku i zamerku

Imate pravo da pregledate i ispravite bilo koji svoj lični podatak koji smo sačuvali i možete povući svoj pristanak na upotrebu vaših podataka u bilo kom momentu, što će uticati na buduću upotrebu. Treba samo da nam pošaljete imejl na: privacy@elpharma.com

Zaštita podataka i bezbednost

Naši zaposleni koji su uključeni u obradu podataka obavezni su da lične podatke čuvaju u poverljivosti. Naše mere zaštite podataka se kontinuirano ažuriraju i prate tehnička dostignuća.

Adobe analitika (Omniture)

Ovaj vebsajt koristi Adobe Analitiku kao veb analitički servis koji pruža kompanija Adobe Systems Software Ireland Limited (Adobe). Adobe Analitika koristi „kolačiće”, koji su tekstualni fajlovi postavljeni na vaš kompjuter da bi se pomoglo vebsajtu da analizira globalne šablone saobraćaja preko našeg vebsajta. Prenosom podataka koje stvaraju kolačići o upotrebi vebsajta u Adobe, podešavanjima je osigurano da se IP adresa posmatra kao anonimna pre geo-lokalizacije i zamenjuje se generičkom IP adresom pre čuvanja. U ime provajdera vebsajta, Adobe koristi ove informacije za ocenu vaše upotrebe vebsajta, da napravi kompilaciju izveštaja o aktivnosti vebsajta za vebsajt operatere i u cilju pružanja vebsajt provajderu drugih usluga koje se odnose na vebsajt aktivnsoti i upotrebu interneta. Adob neće povezivati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje Adobe čuva. Možete da odbijete da koristite kolačiće tako što ćete odabrati određene parametre podešavanja na svom pregledaču. Ali, imajte na umu da ukoliko to učinite možda nećete moći da koristite sve funkcije vebsajta. Štaviše, možete da sprečite da Adobe prikupi i koristi podatke (kolačiće i IP adrese) tako što ćete snimiti sa interneta i instalirati plag-in na pregledaču, a dostupan je ovde:

http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Preporučujemo

Opstipacija nakon porođaja
Porođaj nosi sa sobom najlepšu budućnost - maleno biće u vašim rukama i svetle…
Pročitajte više
Infekcija oka kod dece
Oči su pogodno tle za razvoj infekcija, pogotovo kod dece. Oni često trljaju oči…
Pročitajte više
Da li je gojaznost prepreka za trudnoću?
Planirate trudnoću, ali se plašite da će višak kilograma biti prepreka za potomstvo? Verovatno…
Pročitajte više