fbpxO nama

Кako se krećete kroz različite faze vaše trudnoće, ovde delimo sa vama našu stručnost, pomažući vam da donesete odluke o ključnim oblastima kao što su porodiljsko odsustvo, ishrana i briga o deci.

Femibion gleda na zdravlje žena i načine ishrane ozbiljno. U principu je uvek važno slediti zdrav način života i imati raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, a posebno treba voditi računa o tome kada se planira trudnoća, tokom trudnoće i perioda dojenja. Tokom ovog perioda žene imaju posebne potrebe.

To je razlog zašto smo razvili dva zasebna proizvoda za posebne faze trudnoće, od momenta planiranja trudnoće do kraja perioda dojenja.

Femibion vitaminski suplement, obezbeđuju dobro izabrane hranljive materije i folat (Metafolin® & folna kiselina) i DHA (omega -3 masne kiseline), koristi se kao dodatak u uravnoteženoj i raznovrsnoj ishrani, koji će pružiti vašem  detetu podršku tokom ovog posebnog perioda. Na primer, količina folata, hranljivog sastojka koja igra važnu ulogu tokom trudnoće doprinosi rastu tkiva majke, uključujući formiranje posteljice. Placenta snabdeva nerođenu bebu sa svim važnim hranljivim sastojcima. Unos omega-3 masnih kiselina DHA doprinosi normalanom razvoju mozga i vida fetusa kod dojene bebe. Кoristan efekat je dobijen sa dnevnim unosom 200 mg DHA pored preporučenog dnevnog unosa za omega-3 masnih kiselina za odrasle, odnosno 250 mg DHA & EPA.

Bez obzira da li ste buduća mama ili nova mama, izaberite fazu trudnoće i pronađite sve informacije koje su vam potrebne sada.

Preporučujemo

Aktivna trudnoća - kako najbolje iskoristiti vreme?
Trudnoća je sa razlogom blagosloveno stanje. Taj period svakoj ženi treba da ostane u…
Pročitajte više
Refleksi kod beba
Sigurno ste primetili da vaše dete od prvog dana reaguje na različite stimuluse iz…
Pročitajte više
Da li je gojaznost prepreka za trudnoću?
Planirate trudnoću, ali se plašite da će višak kilograma biti prepreka za potomstvo? Verovatno…
Pročitajte više